Er dere klar for å ta markedsandeler fra konkurrentene ?

DIGITAL MARKEDSFØRING

Digital markedsforing 1
KONKURRANSEFORTRINN GJENNOM DIGITAL MARKEDSFØRING
Målretter markedsføringen sammen & for dere!

Gjennom digital markedsføring målretter vi markedsføringen mot de personene og grupper som mest sannsynlig vil kjøpe ditt produkt eller tjeneste. Dette er langt mer mer kostnadseffektivt annonsering enn tradisjonell annonsering, og vi kan med stor nøyaktighet måle de konkrete resultatene vi oppnår på kampanjene.

DATADREVEN MARKEDSFØRING
En vellykket markedsføringsstrategi!

En vellykket markedsføringsstrategi handler om å forstå målgruppens behov og atferd. Sammen med kunden utarbeider vi er solid markedsføringsstrategi – slik at vi best mulig oppnår resultater som gir avkastning og vekst for kundene våre.

Målretter markedsføringen mot de personene som mest sannsynlig vil kjøpe ditt produkt eller tjeneste.

Digital markedsforing analyse
DIGITAL MARKEDSFØRING
Vi skreddersyr effektive og treffsikre annonser

Vi setter oss grundig inn i markedet til kundene våre på forhånd, for å best mulig nå ut der hvor kundene er. Alle markeder har sin særegenhet – og ikke alle metoder fungerer for alle.

SeoWeb AS er løsningsorientert, og ser alltid etter de beste løsningene for deg som kunde. Ikke la deg presse inn i en hylle som ikke passer for deg. Vi er tilpasningsdyktige og legger tilrette for dette i alt vi gjør.

Google ads

Google Ads Markedsføring

SeoWeb AS håndtere Google Ads-annonsene dine. Google Ads (tidl. AdWords) er Google sitt annonseringsverktøy som gjør deg synlig når noen søker etter innhold som matcher det du selger!

Meta facebook markedsforing 200

Meta / Facebook Markedsføring

Facebook egner seg godt til markedsføring gjennom hele kundereisen - fra å bygge merkevare, øke nettverk og salg eller leads.Vi hjelper deg bygge merkevaren din, og konvertere følgere på Facebook til betalende kunder.

Analytics

Traffic Analytics

Donec id neque luctus, efficitur ex lorem giat libero. Nunc the consequat. Phasellus diam purus, pharetra et velit go convallis, lorem consectetur viverra.

Logo

SeoWeb AS leverer webprosjekter til små, mellomstore og store selskap.

15 års fartstid innen SEO, webdesign og programmeringstjenester.

Svært konkurransedyktige på både pris og kvalitet!

Kontakt oss

Åpningstider

Vi har support 24/7

Man – Fre: 08:00 – 17:00

Vi svarer så fort vi kan – både på epost, SMS og telefon utenfor normal arbeidstid.

Copyright © 2023 SeoWeb AS