ØNSKER TILBUD PÅ SIKKERHETSLØSNING

WordPress SIKKERHET

Wordpress sikkerhet 2
SIKKERHETSLØSNING FOR NETTSIDER
Wordpress sikkerhet ekstremt viktig!
Wordpress sikkerhet, og generell sikkerhet på nett er ekstremt viktig – og blir ikke mindre viktig i tiden fremover heller. Nettløsninger er i konstant utvikling, og derfor ekstremt viktig at man hele tiden har kontroll over hva som er satt opp av funksjonalitet og kode på nettsiden.
Vi følger med, og oppdaterer sikkerhetshull fortløpende!

Nettopp fått nettside satt opp og levert ? Man er nok trygg på at oppsettet som er satt opp er oppdatert når det leveres, men erfaringsmessig vil det i moduler og kode bare iløpet av første 6 månedene kunne oppstå sikkerhetshull som kan være en potensiell risiko for kundedata.

Alle moduler og kode trenger oppdatering på samme måte som PC’en trenger det fra tid til annen. Nettsiden er alltid oppe, og alltid tilgjengelig – og det stiller et ekstra stort krav til sikkerhet.

Wordpress sikkerhet
Wordpress update
BEKYMRINGSLØST FOR DEG!
Må ikke ligge på SeoWeb sine servere!

Vi har sentralt system som overvåker alle installasjoner på våre servere, og iløpet av bare et par timer etter et sikkerhetshull er avdekket – scanner alle nettsteder i serverparken vår for å avdekke hvilke og hvordan dette påvirker våre kunder.

Løsningen er derimot ikke avhengig av å ligge på SeoWeb sine servere, og kan altså fint ligge utenfor våre servere!

Remote backup

Vi har også en backupløsning som kan ta komplett og daglig backlup (på natten), og lagre disse tilgjengelig for dere i skyen. Skulle uhellet være ute – så har dere backup liggende. Alltid mindre enn 24 timer gammel.

De fleste tilbydere av serverleie idag, har allerede backupløsninger for sine kunder – men alltid greit å forsikre seg hvordan denne løsningen er. Før uhellet er ute.

Alle oppdateringer av software / moduler innebærer en viss risiko med tanke på om resten av webløsningen takler nyere kode.
Store (nødvendige) oppdateringer av software vil alltid varsles på forhånd slik at dette kan tas på egnede tidspunkt.

Wordpress backup
Logo

SeoWeb AS leverer webprosjekter til små, mellomstore og store selskap.

15 års fartstid innen SEO, webdesign og programmeringstjenester.

Svært konkurransedyktige på både pris og kvalitet!

Kontakt oss

Åpningstider

Vi har support 24/7

Man – Fre: 08:00 – 17:00

Vi svarer så fort vi kan – både på epost, SMS og telefon utenfor normal arbeidstid.

Copyright © 2023 SeoWeb AS